Keilaranta1 yritykset

Yritykset

Tietoverkoissa liikkuu liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Se on valitettavasti toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin.

Tietoverkoissa on jo käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, jossa 2NS on hyvien etujoukoissa. Me testaamme, ohjeistamme ja koulutamme varmennetun tietoturvan puolesta.

https://www.2ns.fi

Arkkitehtitoimisto Mika Päivärinne Oy on perustettu vuonna 1987, ja se on Arkkitehtitoimistojen Liiton ATL:n jäsen. Yrityksen toimenkuvaan kuuluvat toimistorakennukset, asuminen, sisustussuunnittelu, remontit sekä kaupunkisuunnittelu. Arkkitehtitoimistossa on kolme työntekijää, ja käytössä ovat Apple Macintoshin (OS X) työasemat sekä ArchiCadin uusin versio.

Aspocomp myy ja valmistaa korkean teknologian piirilevyjä. Aspocompin valmistamia tuotteita käytetään elektroniikkateollisuudessa, muun muassa tietoliikenneverkoissa, mobiililaitteissa, autoissa ja erilaisissa teollisuussovelluksissa.

http://www.aspocomp.com/fi

CA Technologies tarjoaa ratkaisuja yritysten tietotekniikan hallintaan. Sen tuotteilla voi hallita ja turvata IT-ympäristöjä ja siten tukea liiketoiminnan ketteryyttä. CA:n ohjelmistoja ja SaaS-ratkaisuja käytetään vauhdittamaan innovaatioita, uudistamaan IT-infrastruktuuria sekä turvaamaan tietoja ja käyttöoikeuksia – oli sitten kyse datakeskuksesta, pilvestä tai näiden yhdistelmästä.

Carwash-ketjun toimipisteet tarjoavat asiakkailleen laadukasta, nopeaa ja ammattitaitoista autojen pesu- ja puhdistuspalvelua. Asiakkaitamme ovat yksityis- ja työsuhdeautoilijat, yritykset ja autoliikkeet. Asiantunteva henkilöstömme pitää huolta siitä, että palvelu on aina sekä yksilöllistä että joustavaa.

http://www.carwash.fi/pesulat/espoo/

CCEA on Suomen johtava muutoksenhallintaan erikoistunut yritys ja maan suurimpien yritysten muutosten läpiviennin kumppani. Asiakkaamme tietävät, mitä he haluavat muuttaa liiketoiminnassaan. Me osaamme viedä muutokset läpi niin, että liiketoiminta ei kärsi ja muutoksen tavoitteet toteutuvat ihmisten muuttuneena päivittäisenä toimintana ja kilpailukykynä

http://ccea.com/index.php/

Doctagon on 2006 perustettu kotimainen terveyspalveluiden edelläkävijä. Yhtiössä työskentelee yli 150 ammattilaista. Doctagon on uudistanut julkisen sektorin vanhuuslääketieteelliset lääkäripalvelut ja lääkäriliitto on 2015 myöntänyt Doctagonille laatupalkinnon tunnustuksena vastuulääkärityöstämme. Doctagon lääkärikeskus palvelee Helsingin ydinkeskustassa sekä yksityis- että työterveysasiakkaita.

http://www.doctagon.fi

Enter SystemsSolutions Oy on kokeneista tietotekniikan ammattilaisista koostuva yritys, joka tarjoaa räätälöityjä IT-palveluja yrityksille ja yhteisöille.

http://www.enter.fi

eWork on ainutlaatuinen asiantuntijoiden verkosto, joka tarjoaa osaajia maailmanlaajuisesti IT:n, teleliiketoiminnan, tekniikan ja johdon konsultoinnin toimeksiantoihin.

https://www.eworknordic.com

Foreca on suomalainen täyden palvelun säätalo. Toimitamme informatiivisia ja innovatiivisia sääpalveluita asiakkaillemme kaikkialle maailmaan.

http://corporate.foreca.com/fi/

FusionLayer Oy tarjoaa tietoturvan asiantuntijapalveluja suunnittelusta tarkastukseen. Nixu Software Oy tuottaa ohjelmistoja DNS, DHCP ja IPAM(DDI)-ratkaisujen hallintaan.

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutositlanteiden hallinta. Toimimme yli 80 toimialalla ja toimialueemme on koko Suomi. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Turussa.

http://www.hrsadvisors.fi

IT Voimala tarjoaa asiantuntijapalveluita asiakkaan tietohallinnon tueksi. Ammattitaito ja pitkä kokemus tekevät meistä osaavan kumppanin tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutuksiin, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Olemme tarjonneet Espoolaisille Kiinteistömaailman palveluita jo vuodesta 1996. Haluamme toimia innovatiivisena lifestyle-yrityksenä, joka toteuttaa asumisen monenlaiset toiveet. Tarjoamme alan parasta asiantuntemusta ja palvelua. Käytössämme on uusin teknologia, vahva verkosto sekä monipuoliset markkinointikanavat.

http://www.kiinteistomaailma.fi/espoo-seaside-keilaranta

MENTURA GROUP OY toimittaa ohjelmistoratkaisuja joiden avulla viranomaiset ja yksityiset organisaatiot voivat parantaa toimintansa turvallisuutta ja tehokkuutta. Autamme asiakkaitamme hallitsemaan liikkuvan organisaation tilannekuvaa ja johtamaan tehokkaasti hyödyntämällä modernien radioverkkojen ominaisuuksia.

https://www.menturagroup.com/mentura-suomeksi/

Novetos Oy – Kestävän menestyksen kumppani
Novetos kehittää johtamista, esimiestyötä ja työyhteisöjä. Uskomme, että tehokkuus ja inhimillisyys on mahdollista yhdistää kestävästi.
Yritysten ydinkysymykset eivät ratkea valmiilla malleilla. Novetoksen ratkaisut perustuvat monipuoliseen johtamisen asiantuntemukseen. Analysoimme, haastamme ja uudistamme – yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Rohkeammin, viisaammin, reilummin!

http://www.novetos.fi

Precedo Consulting on myynti- ja asiakaspalveluorganisaatioiden strateginen kehittäjä. Osaaminen perustuu syvään ymmärrykseen yritysasiakkaiden ostokäyttäytymisestä ja kykyyn tunnistaa niissä odotettavissa olevat muutokset. Precedo Consulting luo maailmanluokan myyntiorganisaatioita suurimpiin suomalaisiin teollisuus-, ict-, ja asiantuntijayrityksiin antaen niille konkreettiset välineet myynnin kokonaisvaltaiseen uudelleenrakentamiseen strategian, prosessin, taitojen, mittareiden ja johtamisen alueilla.
Tytäryrityksemme Precedo Performancen missiona on tunnistaa, rekrytoida ja kehittää yksilötason ratkaisumyynnin ja myynnin johtamisen suorituskyky huipputasolle.

QuestBack Oy kehittää, myy ja markkinoi SaaS-pohjaista Digium-ohjelmistoa Suomessa. Yhtiö on kehittänyt selainpohjaista tiedonkeruun ja palautteenhallinnan ohjelmistoja aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidensa kanssa jo vuodesta 1998.

https://www.questback.com/fi/

Quuppa tarjoaa ratkaisuja tarkkuutta vaativiin paikannus- ja navigointisovelluksiin sisä- ja ulkotiloissa. Toimitamme paikannusjärjestelmiä asiakkaillemme mm. vähittäiskaupan, logistiikan ja urheilun aloilla.

http://quuppa.com

Työtila niin suurille kuin pienille yrityksille, toimipisteille tai myyntitoimistoille, toimistoille ja konsultointitoimille – Regus tarjoaa ratkaisuja kaikkiin budjetteihin ja työskentelytyyleihin.

Rukakeskus Oy on vastannut Rukan hiihtokeskuksen rinnepalveluista sekä hiihtämiseen liittyvistä oheispalveluista vuodesta 1973 lähtien. Pyhällä yhtiö on toiminut vuodesta 1987 lähtien.
Rukakeskus Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pyhätunturi Oy, joka vastaa Pyhän hiihtokeskuksen rinnepalveluista ja oheistoiminnoista sekä TuottoOmistus Oy, joka vastaa TuottoOmistus-huoneistojen vuokrauksesta ja huollosta Rukalla ja Pyhällä.

http://www.ruka.fi

DENCON Foods – Quality In Every Bite

Tuomme maahan erityisesti lihaa, lihatuotteita, ja myös muita ruokatuotteita, joita tukkumyymme vähittäismyymälöille ja HoReCa-yrityksille. Teemme tiivistä ja pitkäaikaista yhteistyötä yli 150 ulkomaisen tavarantoimittajan kanssa suurista eteläamerikkalaisista argentiinalaisia pihvejä ja naudanpaisteja toimittavista lihantuottajista pieniin ranskalaisiin tuottajiin, jotka lähettävät maissikanoja, viiriäisiä ja kyyhkyjä.

 

Käsittelemme kaikki tuotteemme omissa tiloissamme Tanskan Haderslevissä ja Suomessa Vantaalla.

DENCON Foods on HACCP ja IFS sertifioitu ja myymme vain tukkuasiakkaille.

http://www.denconfoods.fi

Kattavat ravintolapalvelut sekä neuvottelu- ja kokoustarjoilut.

http://www.sodexo.fi

SoftwareONE on yli 80:ssä maassa toimiva kansainvälinen, ohjelmistolisensointiin ja ohjelmisto-omaisuuden hallintaan (SAM, Software Asset Management) erikoistunut asiantuntijayritys.

https://www.softwareone.com/en-fi

Vauraus on nykyaikainen sijoitustalo, joka yhdistää kiinnostavia kohteita etsivän sijoittajan ja tehokasta rahoitusratkaisua etsivän yrityksen.