Keilaranta1 iso aula

Palvelut

Viihtyvyyttä ja toimivuutta

Toimistokiinteistön laaja palveluvalikoima on kaikkien kiinteistöön sijoittuvien yritysten käytettävissä. Aula- ja vastaanottopalvelut sijoittuvat A-talon upealle lasikäytävälle, josta luonnonvalo ohjautuu kattoikkunoiden kautta kiinteistön eri tiloihin. Lisäksi ensimmäisessä kerroksessa on lounasravintola, 180-paikkainen auditorio sekä runsas valikoima eri kokoisia neuvottelu- ja kokoustiloja. Kaikki kokoustilat varataan omasta sähköisestä tilausjärjestelmästä.

Työntekijöiden viihtyvyyttä lisäävät upeat, merelle avautuvat sosiaalitilat. Kuntosali, saunat ja tilavat peseytymis- ja pukeutumistilat sijoittuvat kiinteistön pohjakerrokseen. Kuntosalista on näköala merelle ja muistakin tiloista on suora kulkuyhteys meren rantaan.

Pyöräilijöitäkään ei ole unohdettu, tiloista löytyy runsaasti säilytystilaa pitemmällekin käytölle. Myös tavallisia kellarivarastoja löytyy runsaasti alkaen alle 10 m².

Parkkitilaa kiinteistössä on noin 14 000 m², kolmikerroksisesta hallista löytyy myös sähköautojen latauspisteitä ja autopesula, joka palvelee myös kiinteistön ulkopuolisia tahoja. Bussiyhteydet ovat loistavat, talon edustalta lähtee kaksi eri linjaa, loput noin 200 metrin päästä. Länsimetroon pääsee sisäpihalta ja vuokralaiset pääsevät kiinteistöön suoraan laituritasolta.

Aulapalvelu

Aulapalvelu palvelee arkipäivisin klo 8.00–16.00.
Puh. 050 3214 613
aula@keilaranta1.fi

Kiinteistön vastaanottopalveluista vastaa Regus Management (Finland) Oy. Vastaanotto ottaa vastaan vieraanne ja saapuvat lähetyksenne ohjeistuksenne mukaan sekä opastaa vieraitanne. Mahdollisia lisäpalveluja on saatavilla erillisveloituksella.

Hissihuolto

Hissiryhmät sijaitsevat: A-talon aulassa 2 asiakashissiä ja 1 tavarahissi. B-talon puolelta löytyy myös 2 asiakashissiä ja 1 tavarahissi, joka kulkee vain kellarin ja ensimmäisen kerroksen välillä.

Hissien käyttö on suojattu kulunvalvonnalla. Kerroksiin ei pääse kulkemaan hisseillä ilman kulkulupaa, ensimmäistä kerrosta lukuun ottamatta. Hissejä käytetään kulkuluvan avulla siten, että ensin näytetään kulkulupaa hississä olevalle lukijalle, ja tämän jälkeen valitaan kerros.

Ongelmatilanteet

Hisseissä on 24/7 hälytysnumero ongelmatilanteita varten.

Kone Hissit Oy
Hälytyskeskus 24/7
Puh. 0800 150 63, varanumero 0800 144 774

Painorajoitukset

Tavarahissi: 2000 kg tai 26 hlöä
Henkilöhissit: 1000 kg tai 13 hlöä

Jätehuoltopalvelut

Keilaranta 1:n jätehuone sijaitsee B-talon aulan sivusisäänkäynnin vieressä. Sisällä olevassa jätehuoneessa on seuraavat keräysastiat:

– biojäte
– energiajäte
– lasi
– ongelmajäte (paristot ja loisteputket)
– pahvi
– sekajäte
– valkoinen toimistopaperi
– sanomalehdet, kirjekuoret ja värillinen paperi
– metalli

Sisäpihalta B-talon sisäänkäynnin läheltä löydät energiajae- sekä pahvinpuristimen.

Kierrätysohjeistus >

Kiinteistönhoitopalvelut

Kiinteistönhoitopalveluihin kuuluu kiinteistön ja piha-alueiden hoito.

Kiinteistönhuollosta vastaa ISS Palvelut Oy ja kiinteistönhuoltajana toimii Jesse Heinonen.

Huoltopyynnöt tulee välittää HelpDeskiin:
Puh. 0800 156 666 (päivystys 24 h/7)
kiinteistohelp@caverion.com

Vuokralaiset voivat halutessaan tilata lisämaksusta kiinteistöhuollosta myös pienremonttiapua, esimerkiksi taulujen kiinnitykseen.

Ravintola- ja catering-palvelut

Kiinteistössä toimii Sodexon lounasravintola, joka sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Ravintolan yhteydessä on viihtyisä kesäterassi merinäköaloineen. Ravintola on avoinna arkisin klo 8-14, lounas on tarjolla klo 11-13.

Katso viikon lounaslista >

Sodexo järjestää tarjoiluja neuvottelutiloihin sekä yritysten vuokraamiin tiloihin. Sodexo ylläpitää kiinteistön kokoustilavarausjärjestelmää. Käyttäjätunnukset tilavarausjärjestelmään saat ravintolan yhteyshenkilöltä.

Varian-varausjärjestelmä >

Sodexo Oy
Puh. 050 410 5401
ravintola.keilaranta1@sodexo.com

Siivouspalvelut

Puhtaanapidon ammattilaiset suorittavat arkisin päiväsaikaan niin ylläpitosiivousta kuin erityispesujakin kuten lattioiden vahausta ja ikkunoiden pesua. Kiinteistön siivousliike tarjoaa perus- ja erikoissiivoukset käyttäjän tilauksen mukaisesti.

Vartiointi- ja turvapalvelut

Vartiointi on osa kiinteistön turvallisuusvalvontaa, jonka tavoitteena on ihmisten, omaisuuden ja ympäristön suojelu turvallisuutta uhkaavia riskejä vastaan. Vartiointipalvelun piiriin kuuluvat mm. teknisten turvavalvontalaitteistojen aiheuttamien hälytysten käsittely ja jatkotoimenpiteiden käynnistäminen sekä kiinteistöjen alueella määrävälein suoritetut vartiointikierrokset.

Kiinteistön vartioinnista vastaa vartiointiliike Securitas Oy. Vartiointiliike vastaa kiinteistön yleisten tilojen vartioinnista. Mikäli haluatte omiin tiloihinne lisävartioinnin, tulee siitä tehdä oma erillinen sopimus vartiointiliikkeen kanssa.

Vikailmoitukset

Puh. 0800 156 666
kiinteistohelp@caverion.com

Kiinteistön käyttäjien tulee ilmoittaa kiinteistöön liittyvät vikailmoitukset ja palvelupyynnöt joko puhelimitse tai sähköpostitse HelpDesk-palveluun, jossa on päivystys ympäri vuorokauden.  HelpDeskissä kaikki ilmoitukset kirjataan kiinteistön Tampuuri-huoltokirjaan.

Kohteen isännöintipalveluista vastaa Niemco Management Oy.

Alueen palvelut

Urbaani Espoo palvelee

Kymmenen minuutin ajomatkan päässä ovat Tapiolan sekä kahden kauppakeskuksen, Iso Omenan ja Sellon runsaslukuiset liikkeet ja palvelut. Metron valmistumisen jälkeen kiinteistöstä on suora, nopea yhteys Helsingin ydinkeskustan palveluihin.

Rikkaasta kulttuuritarjonnasta vastaavat mm. Espoon kulttuurikeskus, näyttelykeskus Weegee ja Espoon kaupunginteatteri. Myös joukkoliikenneyhteydet alueella ovat sujuvat. Katso tarkemmin HSL:n reittioppaasta >