Sijainti

Loistavalla paikalla keskellä Keilaniemeä

Keilaniemen merellinen ympäristö on maisemaltaan ainutlaatuinen. Alue on arvostettu ja tunnettu myös kansainvälisesti. Liikenneyhteydet ovat moitteettomat. Helsingin ydinkeskustaan on 8 kilometriä ja kehäteitä pääsee sujuvasti moottoriteille ja lentokentälle. Autoille on riittävästi pysäköintitilaa ja taksiasema on kiinteistön vieressä. Keilaniemeen pääsee mukavasti myös kevyen liikenteen reittejä pitkin.

Ajo-ohjeet

Keilarantaan pääsee autolla hyvin Kehä I pitkin länteen, Keilaniemi on kehän länsipäässä. Länsiväylältä tultaessa moottoritieltä poistutaan liittymästä ”Kehä I/Lentokenttä/Otaniemi”.

Saat itsellesi ajo-ohjeet Keilarantaan klikkaamalla kartasta kohtaa ”Reittiohjeet”. Syötä avautuvaan ikkunaan osoite, josta olet lähdössä liikkeelle.

Julkinen liikenne

Joukkoliikenne toimii eri puolille pääkaupunkiseutua. Useat linja-autolinjat kuljettavat työmatkaajat sujuvasti Ruoholahteen ja Leppävaaraan metro- ja junaliikenteen äärelle.

Keilaranta 1 sijaitsee alueen rakennuksista lähimpänä Keilaniemen  metroasemaa. Kiinteistön parkkihallista on suora kulkuyhteys asemalle.

HSL:n reittiopas >

Länsimetro >

keilaranta1 länsimetro

Linja-auto

Lähin bussipysäkki sijaitsee Keilaniementiellä noin 50m päässä, josta kulkee bussi 555 Keilaniemestä Martinlaaksoon.

Pysäkkiaikataulu Martinlaakson suuntaan

Helsingin suuntaan kulkee busseja Karhusaarentietä pitkin, pysäkille on matkaa n. 200m.

Taksit

Puh. 0100 7300
Taksikeskus puh. 0100 0700
Airport Taxi puh. 0100 4800

Pysäköinti

Parkkialue (21 parkkipaikkaa) kiinteistön etuosassa on tarkoitettu vain kiinteistön vierailijoiden käyttöön. Vierailijan tulee kirjata rekisterinumeronsa vastaanotossa esillä olevaan listaan.

Kiinteistön työntekijöiden pysäköintiä varten lämpimässä autohallissa on 434 paikkaa, joista 45 on varattu sähköautoille.