Keilaranta1 yritykset

Yritykset

Tietoverkoissa liikkuu liiketoimintakriittistä tietoa, jonka varassa yritykset joko menestyvät tai kaatuvat. Se on valitettavasti toimintaympäristö myös niille, jotka haluavat käyttää tätä tietoa väärin.

Tietoverkoissa on jo käynnissä jatkuva hyvän ja pahan taistelu, jossa 2NS on hyvien etujoukoissa. Me testaamme, ohjeistamme ja koulutamme varmennetun tietoturvan puolesta.

https://www.2ns.fi

Aspocomp myy ja valmistaa korkean teknologian piirilevyjä. Aspocompin valmistamia tuotteita käytetään elektroniikkateollisuudessa, muun muassa tietoliikenneverkoissa, mobiililaitteissa, autoissa ja erilaisissa teollisuussovelluksissa.

http://www.aspocomp.com/fi

Carwash-ketjun toimipisteet tarjoavat asiakkailleen laadukasta, nopeaa ja ammattitaitoista autojen pesu- ja puhdistuspalvelua. Asiakkaitamme ovat yksityis- ja työsuhdeautoilijat, yritykset ja autoliikkeet. Asiantunteva henkilöstömme pitää huolta siitä, että palvelu on aina sekä yksilöllistä että joustavaa.

http://www.carwash.fi/pesulat/espoo/

CCEA on Suomen johtava muutoksenhallintaan erikoistunut yritys ja maan suurimpien yritysten muutosten läpiviennin kumppani. Asiakkaamme tietävät, mitä he haluavat muuttaa liiketoiminnassaan. Me osaamme viedä muutokset läpi niin, että liiketoiminta ei kärsi ja muutoksen tavoitteet toteutuvat ihmisten muuttuneena päivittäisenä toimintana ja kilpailukykynä

http://ccea.com/index.php/

DENCON Foods – Quality In Every Bite

Tuomme maahan erityisesti lihaa, lihatuotteita, ja myös muita ruokatuotteita, joita tukkumyymme vähittäismyymälöille ja HoReCa-yrityksille. Teemme tiivistä ja pitkäaikaista yhteistyötä yli 150 ulkomaisen tavarantoimittajan kanssa suurista eteläamerikkalaisista argentiinalaisia pihvejä ja naudanpaisteja toimittavista lihantuottajista pieniin ranskalaisiin tuottajiin, jotka lähettävät maissikanoja, viiriäisiä ja kyyhkyjä.

 

Käsittelemme kaikki tuotteemme omissa tiloissamme Tanskan Haderslevissä ja Suomessa Vantaalla.

DENCON Foods on HACCP ja IFS sertifioitu ja myymme vain tukkuasiakkaille.

http://www.denconfoods.fi

Foreca on suomalainen täyden palvelun säätalo. Toimitamme informatiivisia ja innovatiivisia sääpalveluita asiakkaillemme kaikkialle maailmaan.

http://corporate.foreca.com/fi/

HRS Advisors on kokeneiden psykologitaustaisten henkilöstöalan ammattilaisten yritys, jonka ydinosaamista ovat rekrytoinnit, henkilöstön sitouttaminen ja pitäminen, henkilöstön kehittäminen ja vaativien muutositlanteiden hallinta. Toimimme yli 80 toimialalla ja toimialueemme on koko Suomi. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Turussa.

http://www.hrsadvisors.fi

IT Voimala tarjoaa asiantuntijapalveluita asiakkaan tietohallinnon tueksi. Ammattitaito ja pitkä kokemus tekevät meistä osaavan kumppanin tietojärjestelmien suunnitteluun, toteutuksiin, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Olemme tarjonneet Espoolaisille Kiinteistömaailman palveluita jo vuodesta 1996. Haluamme toimia innovatiivisena lifestyle-yrityksenä, joka toteuttaa asumisen monenlaiset toiveet. Tarjoamme alan parasta asiantuntemusta ja palvelua. Käytössämme on uusin teknologia, vahva verkosto sekä monipuoliset markkinointikanavat.

http://www.kiinteistomaailma.fi/espoo-seaside-keilaranta

Midagon on kotimainen ja puolueeton liiketoiminnan transformaatioihin erikoistunut liikkeenjohdon konsulttiyritys. Midagonin kokeneet konsultit auttavat asiakkaita myynnin, taloushallinnon ja toimitusketjun transformaatioissa, M&A hankkeissa, teollisuuden digitalisoinnissa ja yritysten ICT-toimintojen optimoinnissa. Midagonin tavoitteena on auttaa asiakasyrityksiä onnistumaan liiketoiminnan muutoksissaan kokemuksella, näkemyksellä ja intohimolla. Onnistuminen on valinta.

https://www.midagon.com/

Novetos Oy – Kestävän menestyksen kumppani
Novetos kehittää johtamista, esimiestyötä ja työyhteisöjä. Uskomme, että tehokkuus ja inhimillisyys on mahdollista yhdistää kestävästi.
Yritysten ydinkysymykset eivät ratkea valmiilla malleilla. Novetoksen ratkaisut perustuvat monipuoliseen johtamisen asiantuntemukseen. Analysoimme, haastamme ja uudistamme – yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Rohkeammin, viisaammin, reilummin!

http://www.novetos.fi

Onregon tavoitteena on mahdollistaa hyvin hallitut, turvalliset ja saavutettavat pilviteknologiat, jotka tukevat pilvipohjaista sovelluskehitystä ja DevOpsia. Olemme julkisen pilven, pilvi-infrastruktuurin ja pilvialustojen ammattilaisia ja pilviaikakauden edelläkävijä ja aktiivinen ratkaisija ja kehittäjä. Ratkaisuvalikoimaamme ovat esimerkiksi Pilvipolku, Onrego Managed Cloud, Julkisen pilven akatemia.

https://onrego.fi

Precedo Consulting on myynti- ja asiakaspalveluorganisaatioiden strateginen kehittäjä. Osaaminen perustuu syvään ymmärrykseen yritysasiakkaiden ostokäyttäytymisestä ja kykyyn tunnistaa niissä odotettavissa olevat muutokset. Precedo Consulting luo maailmanluokan myyntiorganisaatioita suurimpiin suomalaisiin teollisuus-, ict-, ja asiantuntijayrityksiin antaen niille konkreettiset välineet myynnin kokonaisvaltaiseen uudelleenrakentamiseen strategian, prosessin, taitojen, mittareiden ja johtamisen alueilla.
Tytäryrityksemme Precedo Performancen missiona on tunnistaa, rekrytoida ja kehittää yksilötason ratkaisumyynnin ja myynnin johtamisen suorituskyky huipputasolle.

QuestBack Oy kehittää, myy ja markkinoi SaaS-pohjaista Digium-ohjelmistoa Suomessa. Yhtiö on kehittänyt selainpohjaista tiedonkeruun ja palautteenhallinnan ohjelmistoja aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidensa kanssa jo vuodesta 1998.

https://www.questback.com/fi/

Quuppa tarjoaa ratkaisuja tarkkuutta vaativiin paikannus- ja navigointisovelluksiin sisä- ja ulkotiloissa. Toimitamme paikannusjärjestelmiä asiakkaillemme mm. vähittäiskaupan, logistiikan ja urheilun aloilla.

http://quuppa.com

Työtila niin suurille kuin pienille yrityksille, toimipisteille tai myyntitoimistoille, toimistoille ja konsultointitoimille – Regus tarjoaa ratkaisuja kaikkiin budjetteihin ja työskentelytyyleihin.

Rukakeskus Oy on vastannut Rukan hiihtokeskuksen rinnepalveluista sekä hiihtämiseen liittyvistä oheispalveluista vuodesta 1973 lähtien. Pyhällä yhtiö on toiminut vuodesta 1987 lähtien.
Rukakeskus Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pyhätunturi Oy, joka vastaa Pyhän hiihtokeskuksen rinnepalveluista ja oheistoiminnoista sekä TuottoOmistus Oy, joka vastaa TuottoOmistus-huoneistojen vuokrauksesta ja huollosta Rukalla ja Pyhällä.

http://www.ruka.fi

Kattavat ravintolapalvelut sekä neuvottelu- ja kokoustarjoilut.

http://www.sodexo.fi

Tarento on IT-palvelutalo, joka tarjoaa ohjelmistokehityspalveluja sekä data-asiantuntijoita. Teemme mobiili-, web- sekä räätälöityjä sovelluksia ja tarjoamme teknisiä asiantuntijoita yksittäisiin toimeksiantoihin. Toimimme kaikkien modernien tekniikoiden parissa, ja meiltä löytyy resursointi niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin. Tarenton data-asiantuntijat ovat datan laadun ammattilaisia sekä toteuttavat vaativia datamigraatioita. Ota yhteyttä finland@tarento.com

https://tarento.com/